Kurser & Utbildningar


Boka en konsultation för företagsanpassade kurser

NLP Practitioner med certifikat


Har du någonsin tänkt tanken att du borde ha kommit längre eller uppnått mer vid det här laget..?

•Är Du redo att skapa bestående förändring på både personlig och yrkesmässig nivå, där du släpper dina hinder och får tillgång till dina resurser så du kan uppnå dina drömmar och även hjälpa andra, enklare och effektivare?

Den här NLP Practitioner utbildningen ger djupgående personligt växande. Den inkluderar både intellektuell förståelse hur våra tankar, känslor, beteende och hjärnan fungerar, samt kraftfulla praktiska processer som ger förändring även på en omedveten nivå. Detta är “skillnaden som gör skillnaden” och en viktig anledning till att NLP ofta ger resultat som vida överträffar både de egna och andras förväntningar, om du t.ex. arbetar som coach eller ledare på någon nivå.

NLP Practitioner är en grundutbildning och inga förkunskaper behövs.

Coachning


Boka en konsultation för att reda ut vad som passar till dig.

Coach, NLP program


Alexander erbjuder en värld av överflöd, där valmöjligheterna är oändliga.

I programmet prioritera vi och välja ut vad som är väsentligt för just dig.
Bli trogen med att följa din sanning och bit för bit få din mission klar för dig utifrån alla små sanningskorn som du hittar på vägen.
Alexanders närvaro är som en katalysator som sätter din inre självledarskap i rörelse, så att du återigen får möjlighet att välja din väg framåt. Att medvetet ta steget ut att vara ditt fulla potential och leva med att fullfölja din mission, det som gör ditt liv värt att leva.

• Varaktighet: 12 sessioner

• 3 Månader online

• Investering 14400kr ex. moms

Coachning, NLP session


Jag anpassar min coachning baserat på vad du behöver.

Oavsett om det är mer klassisk coachning enligt ICF eller snabbare NLP processer.

NLP står för Neuro Lingvistisk Programmering. NLP består av massa olika processer och metoder som alla har ett syfte med att modellera framgång. Det betyder att NLP bygger på att man har modellerat framgångsrika människor och sedan lärt ut deras strategier. Effekten är att andra kan med hjälp av NLP uppnå samma framgångsrika resultat. Detta i kombination med coachning är otroligt kraftfullt och är det sätt jag jobbar på.

• Varaktighet: 1 hrs

• Via Zoom eller telefon

• Investering: 1200kr ex. moms

Hypnoterapi session


Hypnoterapi är egentligen en mental avslappning, där även en kroppslig avslappning förekommer. I denna avslappning är du helt medveten. Samtidigt har du mycket lättare att ta fram minnen och känslor från till exempel barndomen. Vill du sluta röka, snusa, slippa en fobi? Vill du hantera ett trauma, stress, rädslor?

Då är denna terapi perfekt för dig.

• Varaktighet: 12 sessioner

• 3 Månader online

• Investering 14400kr ex. moms

Konsult & Projektledare


Boka en konsultation för att vi kan se om jag kan hjälpa ert projekt, företag.

Hypnos, coach på plats


Tänk dig att ha en hypnotisör, NLP expert på plats. En gång i månaden för en dag har dina medarbetar tillgång till kortare sessioner. En sådan dag kan även innehålla:

Gemensam morgonhypnos med alla som vill på 10-15 min, en inspirerande föreläsning efter lunch och möjlighet att boka in 15-30 min individuella samtal.

Om det räkar 3 min för att lösa upp en fobie som har suttit fast i 30 år, vad tror du 15-30 min kan göra för den mentala hälsan av dina medarbetare. Skapa hållbar mental hälsa!


Konsult & Projektledare


Söker ni en ledarskapskonsult, projektledare eller en utbildningskonsult.

Alexander har under 18 år jobbat som projektledare och konsult och har en bred erfarenhet inom projektledning, ledarskap och utbildning.