Om mig

Alexander Herold

Företagskonsult, PL, coach, NLP utbildare & hypnotisör

Min resa inom personlig utveckling började som 18-åring, där jag började utveckla ett brinnande intresse för NLP, hypnos och coachning.

Min intention var då och är fortfarande, att hjälpa andra att leva ett fritt liv och nå sin fulla potential.


Jag hjälper mina kunder med olika utbildningar och coachprogram och mina individuella klienter med att skapa en inre frihet, trygghet och självrespekt. Det med syfte på att kunna klara av alla yttre omständigheter och leva ett självbestämt liv.


Under 30 år har jag gått en hel del utbildningar och själv jobbat hårt med min egen utveckling. Jag är certifierad Coach ICF (2006), certifierad Organisations Coach, certifierad NLP Trainer (2007), Hypnoterapeut och har dessutom samlat på mig en del andra utbildningar, samt psykologistudium.


Vid sidan om min coachning och de utbildningar jag har så har jag under 18 års tid jobbat som projektledare på några av Sveriges största infrastrukturprojekt.


Idag jobbar jag dock mest med olika former av hypnoterapi för den enskilda individen och företagsutbildningar för företag som vill skapa en lyckligare arbetsplats och en kraftfullare ledarskap.

Omdömen

Coachning

Utbildningar

"Alexander Herold jag vet att du levererar precis det du säger "den bästa versionen av sig själv" till dina medmänniskor. Med din potential plockar du verkligen fram det bästa hos dina medmänniskor. Med din holistiska syn, och förmåga att bryta mönster så är ingen utmaning för stor. Jag kan varmt rekommendera dig som coach."


"Att ta hjälp av Alexander när man driver företag kan hjälpa en hel del. Att få en klarhet i hur jag kan ändra mina tankar, känslor och med det mina resultat. Att helt enkelt träda in i företaget med större kraft. Rekommenderar alla att pröva en coachning med Alexander."


"Tusen tack Alexander för en fin och kraftfull coachsession!

Din vägledning genom hela sessionen är lugn och trygg. Du hjälper till att hitta svaren inom

Känslan efteråt är frid i hjärtat och en starkare tilltro till mig själv.

Med återvunnen kraft och tillit till vad som är min sanning så känner jag mig fri, glad och ser fram emot att få använda dina fina verktyg närhelst det behövs.

Jag vill varmt rekommendera Alexander!"


"Alexander är en fantastiskt underbart hypnos och NLP coach som inte ger sig när jag försöker komma ur något som tar mig djupare ner för att komma åt det som verkligen behövs"


"Jag har precis haft en mycket bra nlp upplevelse med Alexander. På ett snabbt och enkelt sätt fick jag hjälp att förändra mitt fokus och min känsla av blockering. Jag upplevde stor trygghet till Alexanders kompetens och självsäkra guidning. Kan varmt rekommendera Alexander till andra som behöver guining i sig själva för att hitta rätt väg. Tack!!"


"Alexander är fantastiskt duktig på att ge mig den vägledning som jag behöver för att hitta en lösning till min problematik. Jag rekommenderar Alexander Herold varmt!!!"


"Jag ger utbildningen 5 av 5. Utbildningen har varit utförlig, saklig och mycket grundlig. Jag har lärt mig massor med värdefulla verktyg och även fått ännu mer förståelse för vad NLP är och hur man kan använda det. Du har varit en informativ kursledare som besitter en mycket stor kunskap i ämnet och det märks att du vill dela med dig av den."


"Den här kursen kom väldigt lägligt för mig i och med att jag dragit i gång min verksamhet och jag har känt att jag skulle vilja ha fler verktyg till hjälp. Det får jag nu, en hel verktygslåda i och med den här kursen. En kunnig och erfaren kursledare som är generös att dela med sig, dessutom toppen att ha tillgång till kursportalen."


"NLP utbildningen har givit mig en stor verktygslåda att använda med mina framtida klienter i deras önskan att göra förändringar, lösa problem och växa som människor."


"Jag tycker att det har varit en givande , spännande och intressant utbildning i NLP. Alexander förklarar och beskriver verktygen på ett lättsamt, roligt sätt. Det blir lätt att förstå och ta till sig. Jag tycker också det har varit bra med mycket övning som på bootcamps. Känner mig trygg med att nu kunna använda NLP och börja hjälpa andra via min coachning. Tack för en jättebra utbildning som har gett självförtroende, inspiration och glädje till att vilja fortsätta att utvecklas och känslan av att jag verkligen på enkla sätt kan hjälpa andra."